top of page
DSC06910.jpg

Project W - Rijen

Deze uitgeleefde twee onder één kap woning moest compleet op de schop. Naast de uitbouw voor de grotere leefkeuken hebben we ook op het gebied van verduurzaming een hoop gedaan.

DSC07042-HDR.jpg

Compleet

Naast alle constructieve ingrepen en verduurzaming hebben we ook een prachtige keuken én woonkamer mogen realiseren.

We kijken niet alleen naar het esthetische plaatje maar steeds vaker krijgen we ook de vraag om te verduurzamen. Ook hierin kunnen we je adviseren. Tevens hebben we diverse partners die de verduurzaming voor je kunnen realiseren. 

Maatwerk

Een perfect passend maatwerk meubel, daar worden we blij van. 

Niet alleen omdat het een uniek meubelstuk is, dat je compleet naar eigen wens kan vorm geven. Maar vooral omdat we in het voorafgaande traject goed nagedacht hebben over waar het meubel geplaatst wordt, wat de hoofdfunctie is én hoe je de ruimte eromheen gaat gebruiken.

Zo weet je zeker dat je een weloverwogen keuze maakt en niet voor verrassingen komt te staan. 

Naast deze wandkast hebben we in dit project ook de maatwerk keuken, bijkeuken én het TV meubel ontworpen en gerealiseerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking.

DSC06993-bewerkt.jpg

Het eindresultaat

Foto's van het project

Waarom Studio ThirtyTwo ?

uw interieur op maat

uw vaste aanspreekpunt

wij ontzorgen u volledig

Uw persoonlijke maatwerk interieur, afgestemd op uw wensen, eisen en behoeften. Ieder project van Studio ThirtyTwo is uniek en op maat ontworpen.

Wij ontwerpen, adviseren en realiseren uw droomwoning. Dit houd in dat u van de eerste schetsen tot de realisatie één aanspreekpunt heeft. Wij houden de regie over uw project. 

U wilt gewoon genieten van het eind resultaat. In samenspraak met onze partners maken we een gehele project begroting. Van ruwbouw tot de raamdecoratie en meubels. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

studio32-okt22-74.jpg
instories_D72C89B1-247B-45E3-A3D8-1E250D008E6F (2).jpeg

Over Studio Thirty Two

Studio Thirty Two is een jonge en creatieve design studio, opgericht door Olaf en Robin Vermeulen.

 

Samen bundelen we onze krachten wat ervoor zorgt dat wij breed georiënteerd zijn en ontwerpen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij vertalen uw wensen naar een passend ontwerp en begeleiden u tot het perfecte eindresultaat.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of kantoor? Maak vrijblijvend een afspraak.


 

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
Logo studio thirty two
bottom of page