top of page

WERKWIJZe

"Ieder geslaagd project begint met een goed ontwerp" 

We krijgen geregeld de vraag; "wat houd een ontwerp pakket nu precies in?" Hieronder leest u hoe we stap voor stap naar uw droom interieur toewerken.

01/07

KENNISMAKING

Ieder project, en vooral iedere klant is uniek.

Daarom maken we graag persoonlijk kennis met u. Tijdens dit vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we uw woonwensen, uw eisen en behoeftes zodat we een helder beeld hebben van het te realiseren interieurconcept. 

Omdat een gemiddeld interieur project zomaar 3 maanden tot een jaar kan duren, vinden we het enorm belangrijk dat van beide kanten de spreekwoordelijke "klik" aanwezig is. 

Als die aanwezig is maken we graag een persoonlijke offerte voor de dienstverlening die u wenst. 

02/07

Indelingsvoor-stellen en sfeerconcept

Wanneer we voor u aan de slag mogen vragen we om een moodboard van maximaal 5 foto's die uw droominterieur zo goed mogelijk weergeven. Dit wordt voor ons de houvast van het project. 

Met dit moodboard en de tekeningen van de woning gaan we aan de slag met uw nieuwe droom interieur. 

Tijdens de eerste afspraak hebben we 3 a 4 indelingsvoorstellen. Deze voorstellen bespreken we en samen zoeken we naar de indeling die voor jullie het beste past.

Daarnaast maken we een sfeerconcept, een sfeerconcept op basis van het kennismakingsgesprek en het door u samengestelde moodboard. Wanneer beide akkoord zijn gaan we door naar de volgende stap. 

03/07

INTERIEUR CONCEPT & MATERIALEN

Aan de hand van de de uitkomst van de eerste afspraak gaan we het indelingsvoorstel verder uitwerken. 

Met het gemaakte sfeerconcept gaan we de basis van het  interieurconcept verder "inkleuren." 

Welke materialen komen er op de vloer, welke kleuren op de muren, welke wanden voorzien we van wanddecoratie en wat voor raamdecoratie past het beste in het concept? 

Daarnaast maken we de eerste opzet van het lichtplan. 

04/07

INTERIEUR plan 

De grote lijnen van de indeling zijn helder. De volgende afspraak staat in het teken van de te gebruiken kleuren en materialen. 

Tijdens de presentatie van het kleur en materiaal concept leggen we alle te gebruiken materialen naast elkaar zodat u "gevoel" krijgt bij uw nieuwe interieur. Tijdens deze afspraak maken we uw interieur plan compleet. 

Ook presenteren we in deze fase het complete lichtadvies voor uw project. Van praktische basis verlichting tot sfeerverlichting. Alle verschillende onderdelen worden overzichtelijk vastgelegd in het plan.  

05/07

(maatwerk) Meubelplan

De meubels zijn op te delen in twee groepen, het vaste (maatwerk) gedeelte en de kleinere losse meubels. 

Voor de vaste meubels maken we een compleet drie- dimensionaal ontwerp waarin duidelijk wordt hoe bijvoorbeeld uw nieuwe keuken, wandmeubel, dressoir of kledingkast eruit komt te zien. Tevens maken we een technisch ontwerp waarin de details zoals maatvoering en materiaalgebruik duidelijk worden. 

Voor de kleinere losse meubels gaan we graag met u naar één van onze meubel-partners. Aan de hand van uw wensen en budget selecteren we een meubel showroom waar we samen de best passende meubels voor uw project selecteren. Wel zo fijn om die bank of stoel niet alleen te zien, maar ook te ervaren hoe deze daadwerkelijk zit. 

06/07

project realisatie

Naast ontwerp kunnen we u ook adviseren in de totale project realisatie. 

Met onze uitvoerende partners zorgen we ervoor dat uw project tot in de kleinste details gerealiseerd wordt. Van ruw- tot afbouw. Daarnaast begeleiden we u ook graag bij het uitzoeken van de nieuwe vloer, verlichting of complete badkamer. 

07/07

Styling & Decoratie

Met de juiste accessoires stylen en decoreren we uw project.

De verschillende art-work, planten en decoratie zorgen voor de kers op de taart. Naast nieuwe items waarmee we uw interieur aankleden is er natuurlijk ook ruimte voor uw eigen spullen. Dit zorgt ervoor dat uw nieuwe interieur echt als uw thuis zal voelen.  

Wanneer we dit hebben afgerond maken we graag foto's van uw project voor onze portfolio. 

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Ondanks het "vaste" stappenplan is ieder project en iedere klant uniek.

 

Daarom komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we uw interieur wensen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de spreekwoordelijke "klik" aanwezig is. 

Om u alvast een idee te geven van de kosten vind u op onze tarieven pagina wat we vragen voor een compleet advies dat hierboven wordt beschreven.

bottom of page