top of page

werkwijze

"Ieder geslaagd project begint met een goed ontwerp" 

We krijgen geregeld de vraag; "wat houd een ontwerp pakket nu precies in?" Hieronder lees je hoe we stap voor stap naar jouw droom interieur toewerken.

Kennismaken.jpg

01/05

KENNISMAKING

Ieder project en voornamelijk iedere klant is uniek. 

Daarom maken we graag persoonlijk kennis met je. Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken we je woonwensen, eisen en behoeften zodat we een helder beeld krijgen van het te realiseren interieurconcept. Daarnaast bespreken we onze manier van werken. Omdat een gemiddeld project 3 maanden tot een jaar kan duren, vinden we het belangrijk dat er van beide kanten een "klik" aanwezig is.

Als deze aanwezig is maken we graag een persoonlijke offerte voor de dienstverlening die je bij jou en je project past.

02/05

INDELINGSVOORSTELLEN
& SFEERCONCEPT

Wanneer we voor je aan de slag mogen, vragen we je om een moodboard van maximaal 5 foto's. Dit wordt voor ons de houvast in het project. 

Met dit moodboard en de tekeningen van de woning gaan we aan de slag met de eerste sfeerconcepten en indelingsvoorstellen.

Als deze eerste stap gereed is nodigen we je uit in onze inspiratie studio waar we de eerste concepten presenteren. We bespreken de verschillende opties en overleggen welke variant het beste bij je past.

Tijdens deze stap krijg je een goed beeld van de in te richten ruimtes. Door de 3 dimensionale weergaven zie je de mogelijkheden van jouw woning en kan je de juiste keuzes maken. Het sfeerconcept geeft een goed beeld van de opzet qua kleur, stijl en de te gebruiken materialen. 

Wanneer zowel de indeling als het sfeerconcept akkoord is gaan we door naar de volgende stap.

Scherm­afbeelding 2024-05-13 om 22.13.37.png
Moodboard.jpg

03/05

VOORLOPIG ONTWERP

Na het eerste gesprek in onze inspiratie studio gaan we aan de slag met de aanpassingen. Daarnaast gaan we de interieur concepten verder invullen.  Na een aantal weken nodigen we je wederom uit in onze inspiratie studio. Hier presenteren we het voorlopige ontwerp inclusief fotorealistische renders. Naast deze fotorealistische beelden presenteren we ook het kleur en materiaal moodboard. Door alle materialen bij elkaar te zien in combinatie met het fotomateriaal komt je interieurontwerp tot leven. Nog voordat we starten met de realisatie weet jij al hoe elke vierkante meter eruit gaat zien, hoe fijn is dat?

Als het ontwerp, de te gebruiken materialen en de stijl akkoord zijn, gaan we door naar de volgende stap.

04/05

DEFINITIEF ONTWERP

Tijdens de laatste stap presenteren we je het definitieve ontwerp.

Eventuele aanpassingen in kleuren, materialen en indeling uit de vorige stap zijn verwerkt.

Daarnaast gaan we dieper in op de details. Denk hierbij aan maatwerk meubels, losse meubels, verlichting, raamdecoratie, accessoires en detaillering in de afwerking. 

Je krijgt het interieur ontwerp gepresenteerd in een ingebonden A3 boek, samen met de kleurstalen, hierna ben je klaar voor de realisatie van jouw droom interieur. 

Wil je ook compleet ontzorgd worden tijdens de realisatie? Ook dat behoord natuurlijk tot de mogelijkheden.

Voorlopig Ontwerp.png
Studio32-jan23-81.jpg

05/05

REALISATIE

Naast het ontwerp ben je ook voor de realisatie van jouw droominterieur bij ons aan het juiste adres.

Samen met ons netwerk van vakmensen en professionals vertalen we het ontwerp naar een prachtig eindresultaat.

 

Tijdens de realisatiefase bezoeken we verschillende showrooms voor (maatwerk)meubels , verlichting en raamdecoratie. Daarnaast houden we een vinger aan de pols tijdens de realisatie werkzaamheden. 

GEREALISEERDE PROJECTEN
Logo studio thirty two
bottom of page