top of page
vOosterbosch405.png

Interieur Ontwerp

"Ons uitgangspunt is het vinden van de balans tussen vorm en functie"

Of het nu gaat om het inrichten van je woonkamer of je complete woning, onze experts helpen je graag. Wij streven ernaar om van je huis een thuis te maken. Dit doen we door goed te luisteren naar je wensen en behoeften en deze om te zetten in een ontwerp dat balans, rust, warmte en luxe uitstraalt. Wij maken een ontwerp waardoor je het ultieme woongenot kunt ervaren. Een thuis waar je met vrienden en familie kunt genieten van de belangrijke dingen in het leven.

We geven je graag advies tijdens een brainstorm sessie waar wij je wensen vertalen naar een ontwerp, we werken met 2D en 3D ontwerpen, daarnaast maken wij ook foto realistische renders zodat je de ruimte al exact kunt zien en ervaren voor je start met (ver)bouwen. 

ONTWERP & INDELINGSFASE

In deze fase onderzoeken we de verschillende interieur indelingen.

We maken verschillende indelingen op basis van de grote (vaste) interieur items. Denk hierbij aan de keuken, vaste wandkasten, maatwerk meubels, deuren en ruimtelijke scheidingen. 

De loop en zichtlijnen worden duidelijk en de verschillende leefruimtes binnen de ruimte krijgen vorm.  

MEUBEL & STYLING

FASE

In deze fase richten we ons op de kleine meubels zoals bank, fauteuils, tafels en stoelen. Binnen het gecreëerde interieur concept zoeken we naar de juiste invulling. 

Zodra we het juiste type, kleur en materiaal hebben geselecteerd gaan we gezamenlijk naar één van onze aangesloten partners om de meubels te zien en in het echt te ervaren. 

DETAILERINGSFASE

Vanuit de ontwerp en indelingsfase volgt een favoriete indeling. Deze wordt in deze fase verder uitgewerkt. 

Het ruwe ontwerp wordt in deze fase verder ingevuld met kleuren en materialen. De grote interieur items zoals keuken en maatwerk meubels worden tot in detail uitgewerkt. De te gebruiken kleuren en materialen worden gespecificeerd. 

Het gekozen ontwerp wordt uitgewerkt met 3 dimensionale Visuals. 

Na deze fase zijn de grote keuzes zoals indeling, kleuren en materialen duidelijk.

PROJECT BEGROTINGSFASE

Nadat we het interieur concept gereed hebben, gaan we de uitvoering voorbereiden. In deze fase zoeken we de juiste uitvoerende bouwkundige partner. Daarnaast worden de verschillende interieur items opgenomen in de project begroting. Hierdoor krijgt je een goed overzicht van het totale kostenplaatje. 

Gezamenlijk met de uitvoerende partijen zal er een planning opgesteld worden.  En kunnen we starten met de project begeleiding. 

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Joemai008.png
Logo studio thirty two
bottom of page