top of page
studio32-okt22-38.jpg

Maatwerk Interieur

"Een interieur zonder beperkingen en perfect afgestemd op uw wensen"

Veel van onze klanten willen echt iets unieks in hun woning, niet alleen omdat ze hun leefomgeving graag een persoonlijke invulling willen geven, maar bovenal omdat het beter past in de beschikbare ruimte. U kunt hierbij denken aan keukens, wandmeubels, room dividers, dressoirs maar ook aan (eet)tafels, (thuis)werkplekken of inloopkasten. 

Wij hebben de expertise in huis om uw woning compleet naar uw wens (Made to maesure) in te richten. Naast het ontwerp kunt u bij ons ook terecht voor de realisatie van uw complete maatwerk interieur.

Ontwerp

Nadat we tijdens de eerste brainstorm sessie uw wensen hebben geïnventariseerd gaan we aan de slag met het ontwerp van uw maatwerkmeubel. In de eerste fase maken we een aantal concept ontwerpen, deze ontwerpen presenteren we aan u. Tijdens deze presentatie bespreken we de eerste details en welke variant uw voorkeur heeft.   

Begroting

Vanuit het ontwerp en de materialisatie wordt een begroting opgesteld voor de te realiseren meubels. Afhankelijk van het type meubel worden de losse onderdelen apart gespecificeerd.

Detailering

Na de presentatie komt er een definitief ontwerp dat we verder gaan invullen qua kleuren en materialen. Naast kleur en materiaal kijken we ook naar praktische zaken. Hoe wordt het meubel ideaal gebruikt? Moeten er grepen op, of greeploos en welke verlichting moet er toegepast worden. 

Hieruit volgt een compleet plan met alle specificaties van de meubels.  

realisatie

Al onze maatwerk interieurs worden vervaardigd in Nederland of binnen Europa. Om de realisatie vlekkeloos te laten verlopen is de planning van groot belang. Wanneer alle individuele onderdelen gereed zijn, worden ze na controle, door onze logistieke partner afgeleverd op de projectlocatie.

Onze gespecialiseerde vakspecialisten plaatsen uw droominterieur en werken alles tot in de puntjes af.

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

DSC06910.jpg
Logo studio thirty two
bottom of page