top of page
82C80BFC-1B17-4026-9B96-98E9A962C902.JPG

Project Realisatie

"Ons doel is u laten genieten van het prachtige eindresultaat"

Nadat het ontwerp is gemaakt , gaat uw verbouwing van start. Er kan dan een hoop op u af komen. Het is fijn om alle te nemen stappen duidelijk te hebben én daarnaast een project partner te hebben die uw woon en design wensen begrijpt en respecteert. Daarom kunt u bij ons ook kiezen voor project begeleiding. Wij begeleiden en adviseren u in het gehele (ver)bouwtraject. Door onze jarenlange ervaring weten we de juiste partijen bij elkaar te verzamelen die voor u de verbouwing kunnen realiseren.

Wij kunnen niet alleen uw nieuwbouw project begeleiden, ook voor de verbouwing van uw huidige of toekomstige bestaande woning kunt u van onze diensten gebruik maken. Klik hier voor een eerste kennismaking.

voorbereiding

In de voorbereidende fase inventariseren we welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Op basis van de ontwerpen maken we een bouwbestek, hierin beschrijven we per ruimte wat er gedaan moet worden. Wanneer dit duidelijk is, selecteren we de juiste uitvoerende partijen.

planning

Bij ieder project komen vaak een hoop disciplines bij elkaar. Daarom is een juiste planning van groot belang voor een goede realisatie. In samenspraak met u én de uitvoerende partners maken wij deze planning zodat iedereen weet wat er gedaan moet worden. Tevens zorgt dit voor een snelle doorlooptijd.

begroting

Op basis van de gemaakte ontwerpen en het bouwbestek wordt de project begroting opgesteld. Hierin worden alle bouw- en constructiekosten van het gehele project opgenomen. 

Samen met de project begroting van het interieur vormt dit de kosten begroting van uw gehele project.

realisatie

Op het moment dat uw verbouwing van start gaat, zorgen we voor de juiste begeleiding. Aan de hand van de grote van het project plannen we een periodiek  controle / overleg moment. Deze controle heeft als doel om de uitgevoerde werkzaamheden te controleren en eventueel bij te sturen waar nodig.  

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

studio-ThirtyTwo-32.jpg
Logo studio thirty two
bottom of page