top of page
Onze Diensten

"Laat ons jouw woonwensen verwezenlijken"

vOosterbosch405.png
Interieur Ontwerp

"Ons uitgangspunt is het vinden van de balans tussen vorm en functie"

Of het nu gaat om het inrichten van je woonkamer of je complete woning, onze experts helpen je graag. Wij streven ernaar om van je huis een thuis te maken. Dit doen we door goed te luisteren naar je wensen en behoeften en deze om te zetten in een ontwerp dat balans, rust, warmte en luxe uitstraalt. Wij maken een ontwerp waardoor je het ultieme woongenot kunt ervaren. Een thuis waar je met vrienden en familie kunt genieten van de belangrijke dingen in het leven.

We geven je graag advies tijdens een brainstorm sessie waar wij je wensen vertalen naar een ontwerp, wij werken met 2D en 3D ontwerpen én foto realistische renders zodat je exact kunt zien en ervaren hoe het eruit gaat zien al voor je start met (ver)bouwen.

Maatwerk Interieur

"Een interieur zonder beperkingen en perfect afgestemd op je wensen"

Veel van onze klanten willen echt iets unieks in hun woning, niet alleen omdat ze hun leefomgeving graag een persoonlijke invulling willen geven, maar bovenal omdat het beter past in de beschikbare ruimte. Je kunt hierbij denken aan wandmeubels, room dividers, dressoirs maar ook aan (eet)tafels, keukens, (thuis)werkplekken of inloopkasten. 

Wij hebben de expertise in huis om je woning compleet naar wens (Made to maesure) in te richten. Naast het ontwerp kunt je bij ons ook terecht voor de realisatie van je complete interieur.

shutterstock_1121210066.jpg
sven-mieke-fteR0e2BzKo-unsplash.jpg
Project realisatie

"Ons doel is jou te laten genieten van het prachtige resultaat"

Nadat het ontwerp is gemaakt , gaat de verbouwing van start. Er kan dan een hoop op je af komen. Het is fijn om alle te nemen stappen duidelijk te hebben én daarnaast een project partner te hebben die je woon en design wensen begrijpt en respecteert. Daarom kan je bij ons ook kiezen voor project begeleiding. We begeleiden en adviseren je in het gehele (ver)bouwtraject. Door onze jarenlange ervaring weten we de juiste partijen bij elkaar te verzamelen die de verbouwing kunnen realiseren.

Wij kunnen niet alleen je nieuwbouw project begeleiden, ook voor de verbouwing van je huidige of toekomstige woning kan je van onze diensten gebruik maken. 

Logo studio thirty two
bottom of page