top of page
Studio32-jan23-81.jpg

Project R - Breda

Een "out of the box" ontwerp, dat was waar onze klant naar opzoek was. 

Door de standaard indeling van deze vrij recente nieuwbouw woning was er veel loze ruimte. Zonder vierkante meters toe te voegen hebben we deze gezinswoning een stuk ruimer gemaakt.

Benieuwd hoe? 

Studio32-jan23-87.jpg

"Out of the box"

Door de standaard indeling was er veel loze ruimte in het midden van de woonkamer. Door de keuken als room divider in het midden te plaatsen, ontstaat er een ruime eethoek aan de voorzijde van de woning en een gezellige zithoek aan de achterzijde.

Het grote maatwerkmeubel is de verbindende factor tussen de woon- en de eetkamer. Naast een hele hoop bergruimte hebben we hier de TV in geplaatst én is er een chill hoek in gecreëerd waar je heerlijke een boek kan lezen of even kan zitten terwijl er gekookt wordt.

het proces

Ieder project begint met een kennismakingsgesprek, we komen graag bij je langs om je wensen, eisen en behoeften te bespreken. Tevens kijken we of de bekende "klik" aanwezig is. Op basis van dit gesprek maken we een offerte op maat.

Ons Ontwerp & Advies is opgebouwd uit een aantal stappen;

- Concept ontwerp

- Sfeerimpressie

- Definitief Ontwerp

- Materiaal Moodboard 

- (Maatwerk) Meubel Concept

- Licht advies  

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen ? We komen graag bij je langs voor een kennismaking.

Studio32-jan23-112.jpg

Het eindresultaat

Foto's van het project

Waarom Studio ThirtyTwo ?

uw interieur op maat

uw vaste aanspreekpunt

wij ontzorgen u volledig

Uw persoonlijke maatwerk interieur, afgestemd op uw wensen, eisen en behoeften. Ieder project van Studio ThirtyTwo is uniek en op maat ontworpen.

Wij ontwerpen, adviseren en realiseren uw droomwoning. Dit houd in dat u van de eerste schetsen tot de realisatie één aanspreekpunt heeft. Wij houden de regie over uw project. 

U wilt gewoon genieten van het eind resultaat. In samenspraak met onze partners maken we een gehele project begroting. Van ruwbouw tot de raamdecoratie en meubels. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

studio32-okt22-74.jpg
instories_D72C89B1-247B-45E3-A3D8-1E250D008E6F (2).jpeg

Over Studio Thirty Two

Studio Thirty Two is een jonge en creatieve design studio, opgericht door Olaf en Robin Vermeulen.

 

Samen bundelen we onze krachten wat ervoor zorgt dat wij breed georiënteerd zijn en ontwerpen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij vertalen uw wensen naar een passend ontwerp en begeleiden u tot het perfecte eindresultaat.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of kantoor? Maak vrijblijvend een afspraak.


 

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
Logo studio thirty two
bottom of page