top of page
studio-ThirtyTwo-57.jpg

Project M - Bergen op Zoom Centrum

Een uitdagend project in het oude centrum van Bergen op Zoom. In dit monumentale herenhuis mochten we ons totaalconcept leveren. 

Benieuwd naar het resultaat? 

studio-ThirtyTwo-41.jpg

Geweldige basis

Dit monumentale pand in de binnenstad van Bergen op Zoom was al prachtig toen we begonnen met ons Ontwerp en Advies. 

De grootste uitdaging zat in de (te) kleine keuken en de verschillende kleine ruimtes. Door de bestaande keuken, hal én eetkamer samen te voegen hebben we een geweldige leefkeuken kunnen realiseren met aangrenzende eetkamer en heel veel contact met de tuin.

In dit project zijn al onze disciplines samen gekomen. Naast ontwerp en advies hebben we ook de maatwerk keuken en meubels ontworpen en hebben we de klant geadviseerd en begeleid tijdens de realisatie van het gehele project.

Prachtig totaalconcept

Naast het Ontwerp en Advies hebben we voor deze klant ook compleet ontzorgt tijdens de realisatie van de uitgewerkte interieur plannen . Door ons grote netwerk aan betrouwbare partners kunnen we ieder  project tot in detail uitvoeren. Van ruwbouw tot meubels en decoratie, enkele facetten die we hier voor onze rekening genomen hebben;

- Afbouw zowel intern als extern

- Verduurzaming

- Maatwerk meubels en keuken

- Houten vloeren 

- Stalen deuren en gevels

- Meubilair, styling en decoratie 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw interieur aan te pakken? Neem vrijblijvend contact met ons op

studio-ThirtyTwo-15.jpg

Het eindresultaat

Foto's van het project

Waarom Studio ThirtyTwo ?

uw interieur op maat

uw vaste aanspreekpunt

wij ontzorgen u volledig

Uw persoonlijke maatwerk interieur, afgestemd op uw wensen, eisen en behoeften. Ieder project van Studio ThirtyTwo is uniek en op maat ontworpen.

Wij ontwerpen, adviseren en realiseren uw droomwoning. Dit houd in dat u van de eerste schetsen tot de realisatie één aanspreekpunt heeft. Wij houden de regie over uw project. 

U wilt gewoon genieten van het eind resultaat. In samenspraak met onze partners maken we een gehele project begroting. Van ruwbouw tot de raamdecoratie en meubels. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

studio32-okt22-74.jpg
instories_D72C89B1-247B-45E3-A3D8-1E250D008E6F (2).jpeg

Over Studio Thirty Two

Studio Thirty Two is een jonge en creatieve design studio, opgericht door Olaf en Robin Vermeulen.

 

Samen bundelen we onze krachten wat ervoor zorgt dat wij breed georiënteerd zijn en ontwerpen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij vertalen uw wensen naar een passend ontwerp en begeleiden u tot het perfecte eindresultaat.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of kantoor? Maak vrijblijvend een afspraak.


 

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
Logo studio thirty two
bottom of page