top of page

REALISATIES

Een kleine greep uit de opgeleverde interieur design projecten en maatwerk interieurs. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? 

PROJECT M   //   Bergen op Zoom

Dit monumentale pand in de binnenstad van Bergen op Zoom was al prachtig toen we begonnen met ons Ontwerp en advies. De grootste uitdaging zat in de (te) kleine keuken en de verschillende kleine ruimtes. Door de bestaande keuken hal én eetkamer samen te voegen hebben we een geweldige leefkeuken kunnen realiseren met aangrenzende eetkamer. In dit project zijn al onze disciplines samen gekomen. Naast Ontwerp en Advies hebben we ook de maatwerk keuken en meubels ontworpen én de project realisatie op ons genomen.

PROJECT P   //   Tilburg

Dit statige pand in de binnenstad van Tilburg hebben we een flinke update mogen geven. De prachtige maatwerk keuken, uitgevoerd in nachtblauw matlak, walnoten fineer én statuario marmer hebben wij voor de klant mogen ontwerpen. Naast deze droomkeuken hebben we ook het complete ontwerp en advies voor de rest van de woning mogen verzorgen.

PROJECT N   //   Breda

De klant kwam bij ons met de wens om de garage om te vormen tot multifunctionele ruimte. Naast de functie thuis werkplek, moest er ook een TV / chillkamer gecreëerd worden. Door slim om te gaan met de ruimte hebben we dit gerealiseerd. De centraal geplaatste room divider is aan één zijde TV wand en aan de andere zijde een thuis werkplek. Naast de complete indeling, hebben we ook het kleur en materiaal plan voor de klant opgesteld én de klant begeleid bij de aankoop van alle maatwerk meubels. 

PROJECT W   //   Oisterwijk