top of page

REALISATIES

Een kleine greep uit de opgeleverde interieur design projecten en maatwerk interieurs. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Klik hier en neem vrijblijvend contact met ons op.

PROJECT M   //   Bergen op Zoom

Dit monumentale pand in de binnenstad van Bergen op Zoom was al prachtig toen we begonnen met ons Ontwerp en advies. De grootste uitdaging zat in de (te) kleine keuken en de verschillende kleine ruimtes. Door de bestaande keuken hal én eetkamer samen te voegen hebben we een geweldige leefkeuken kunnen realiseren met aangrenzende eetkamer. In dit project zijn al onze disciplines samen gekomen. Naast Ontwerp en Advies hebben we ook de maatwerk keuken en meubels ontworpen én de project realisatie op ons genomen.

PROJECT P   //   Tilburg

Dit statige pand in de binnenstad van Tilburg hebben we een flinke update mogen geven. De prachtige maatwerk keuken, uitgevoerd in nachtblauw matlak, walnoten fineer én statuario marmer hebben wij voor de klant mogen ontwerpen. Naast deze droomkeuken hebben we ook het complete ontwerp en advies voor de rest van de woning mogen verzorgen.

PROJECT N   //   Breda