top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Maatwerk keuken Teteringen - Breda

Soort project

Keuken

Locatie

Teteringen Breda

Onze opdrachtgever, een gezin uit Teteringen, was op zoek naar een nieuwe keuken.

Via bekenden, waar wij al een keuken ontworpen en verbouwd hadden, kwamen ze bij ons terecht.

We inventariseerde de wensen, om vervolgens aan de slag te gaan met de verschillende ontwerpen.

Toen het ontwerp helemaal naar hun zin was, gingen we verder met de opties voor de verschillende kleuren en materialen.

Deze voegden we toe aan het ontwerp, zetten we om naar foto realistische renders, zodat ze exact konden zien hoe de ruimte eruit ging zien na de verbouwing.

De familie was razend enthousiast en wilde zo snel mogelijk beginnen met de verbouwing.

Voor we begonnen aan de verbouwing hebben we eerst een complete project begroting gemaakt, zodat ze exact wisten waar ze aan toe waren.

Toen deze helemaal compleet was konden we beginnen met de verbouwing. Nadat alle sloop en voorbereidende werkzaamheden waren gedaan kon de keuken opgebouwd gaan worden.

De keuken werd geplaatst, aan elk detail was vooraf gedacht. Een wijnklimaatkast, een Quooker, een zitgedeelte, een kookplaat met geïntegreerde afzuiging, en natuurlijk zoals je ziet het formaat van het eiland.

Dit zorgt ervoor dat het hele gezin aan het eiland kan zitten terwijl er gekookt wordt, of je gewoon gezellig de dag door kan nemen. De keuken is nu echt het hart van de woning geworden.

In het ontwerp maken we ook een lichtplan, sfeer en werkverlichting wisselen elkaar goed af in deze keuken. De dimbare greeplijst verlichting, verlichting in de wandplanken in de achterwand en natuurlijk de werkverlichting in het plafond zorgen hier voor een sfeervol en functioneel geheel.

Voor de styling en decoratie gingen we naar de Toren interieurs in Breda, de accessoires maken deze keuken echt af!Logo studio thirty two
bottom of page