top of page
kirill-9uH-hM0VwPg-unsplash.jpg

01 / 05

Interieur
ontwerp

"Ons uitgangspunt is het vinden van de balans tussen vorm en functie"

Of het nu gaat om het inrichten van uw woonkamer of uw complete woning, onze experts helpen u graag. Wij streven ernaar om van een huis uw thuis te maken. Dit door goed te luisteren naar uw wensen en behoeften en deze om te zetten in een ontwerp dat balans, rust, warmte en luxe uitstraalt. Wij maken voor u een ontwerp waardoor u het ultieme woongenot kunt ervaren. Een thuis waar u met uw vrienden en familie kunt genieten van de belangrijke dingen in het leven.

We geven u graag advies tijdens een brainstorm sessie waar wij uw wensen vertalen naar een ontwerp, daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een compleet uitgewerkt designplan in 2D of 3D te ontvangen. Klik hier voor een eerste kennismaking.

02 / 05

Maatwerk
interieur

"Een interieur zonder beperkingen en perfect afgestemd op uw wensen"

Veel van onze klanten willen echt iets unieks in hun woning, niet alleen omdat ze hun leefomgeving graag een persoonlijke invulling willen geven, maar bovenal omdat het beter past in de beschikbare ruimte.

U kunt hierbij denken aan wandmeubels, room deviders, dressoirs maar ook aan tafels, keuken meubelen of inloopkasten. 

 

Wij hebben de expertise in huis om uw woning compleet naar uw wens (Made to maesure) in te richten. 

Naast het ontwerp hebben we een groot netwerk van geselecteerde partners die de meubels voor u kunnen vervaardigen. 

Klik hier voor een eerste kennismaking.

shutterstock_1121210066.jpg
IMG_3794.jpg

03 / 05

keuken
ontwerp

"De keuken wordt steeds meer het hart van iedere woning."

 

Veel van onze klanten geven aan dat een leefkeuken dé belangrijkste ruimte in de woning is. 

Een ruimte waarin u geweldig kunt koken, maar daarnaast ook dé ruimte waar u met vrienden en familie wilt kunnen relaxen, een drankje kunt doen of heerlijk na wil tafelen. 

Veel keuken bedrijven ontwerpen naar hetgeen ze graag verkopen. U heeft als klant bij ons veel meer keuze vrijheid. 

Daarnaast werken wij veelal met interieur bouwers waardoor u de totale vrijheid hebt in het design én de samenstelling van uw keuken. Naast het ontwerp van uw keuken kunnen we u ook begeleiden met de complete aankoop. Klik hier voor een eerste kennismaking.

04 / 05

Meubel ontwerp

"Uw meubel wens door ons vormgegeven en gemaakt" ​

Naast compleet interieur ontwerp is het bij Studio Thirty Two ook mogelijk om losse meubels te laten ontwerpen. Een tv meubel op maat, wandmeubel met haard of een dressoir. Ook voor deze interieur objecten kunnen we een passend ontwerp voor u creëren. We maken een compleet 2- of 3 dimensionaal ontwerp met bijbehorende maatvoering en te gebruiken materialen. Deze kunt u gebruiken als briefing voor uw meubelmaker.

Heeft u zelf geen meubelmaker dan hebben wij natuurlijk ook een groot netwerk van geselecteerde partners waar we graag mee samenwerken. Klik hier voor een eerste kennismaking.

Schermafbeelding 2022-05-05 om 09.14.52.png
sven-mieke-fteR0e2BzKo-unsplash.jpg

05 / 05

project Begeleiding

"Veel van onze klanten willen graag zonder zorgen kunnen genieten van het eindresultaat"

Nadat het ontwerp is gemaakt , gaat uw verbouwing van start. Er kan dan een hoop op u af komen. 

Het is dan fijn om alle te nemen stappen duidelijk te hebben én daarnaast een project partner te hebben die uw woon en design wensen begrijpt en respecteert. Daarom kunt u bij ons ook kiezen voor project begeleiding. Onze uitvoerende partners assisteren u in het gehele (ver)bouwtraject. Als ontwerper blijft Studio ThirtyTwo aangesloten om ervoor te zorgen dat alle ontwerp elementen op de juiste manier verwerkt worden in de realisatie. 

Wij kunnen niet alleen uw nieuwbouw project ontwerpen. Ook voor de verbouwing van uw huidige of toekomstige bestaande woning kunt u van onze diensten gebruik maken. Klik hier voor een eerste kennismaking.

Logo studio thirty two
bottom of page