top of page

Ontwerpen

Hier vind u een greep uit de recente ontwerpen.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

PROJECT D   //   Eindhoven

Voor deze jaren '50 woning hebben we een compleet interieur ontwerp gemaakt. Naast de nieuwe indeling hebben we ook een kleur- en materiaal advies gemaakt én de maatwerk meubels ontworpen. Door grote meubels te plaatsen oogt het geheel rustig en opgeruimd. Het lichte , naturel kleurgebruik versterkt dit ruimtelijke effect.

PROJECT H   //   Biezenmortel

Voor deze bestaande woning in Biezenmortel hebben we een compleet interieurconcept mogen bedenken voor de gehele  begane grond. De woning is al een aantal keer verbouwd en uitgebouwd. Dit zie je niet alleen aan de buitenzijde, maar ook binnen voelt het als veel kleine hokjes. 

Door de huidige serre en keukenruimte samen te voegen ontstaat er een mooie ruime leefkeuken. In de huidige garage wordt een extra TV / werkkamer gecreëerd waar je heerlijk rustig kunt werken. Daarnaast is dit natuurlijk de ideale chill-kamer voor de kids. 

PROJECT J   //   Breda

In Breda hebben we dit ontwerp opgeleverd. Dit gezin met opgroeiende kinderen wilde graag een centrale keuken met grote eettafel en aparte zitruimte. Door de keuken te verplaatsen van achter in de woning naar voor kunnen we dit realiseren. Naast de ruime keuken is er een grote eetkamertafel geplaatst. Door de muur van de garage iets op te schuiven wordt de oude keuken ruimte wordt iets groter, hierdoor ontstaat een ideale TV kamer. 

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

#interieurontwerp   #maatwerkmeubels   #project realisatie

Logo studio thirty two
bottom of page