top of page
Interieuradvies op maat

Samen creëren en realiseren we de woning van uw dromen

E20948AA-B0DD-4BF0-A423-31C049E57806_edited.jpg
studio32-P1.09.jpg

Persoonlijk interieuradvies

Heeft u verbouwplannen en bent u op zoek naar een (gedeeltelijk) nieuw interieur? Dan bent u bij Studio Thirty Two aan het juiste adres! 


Waar interieuradvies zich over het algemeen alleen richt op het geven van professioneel advies, bieden wij een totaalconcept om de woning van uw dromen te creëren. Naast een persoonlijke kennismaking en interieuradvies, vertalen we uw woon- en design wensen naar een passend ontwerp waarin ontwerp, stijl en materiaal samenkomen. Tevreden? Dan verzorgen wij de volledige realisatie van het project inclusief bouwbegeleiding.

Studio32-jan23-112.jpg

Interieuradvies bij
Studio Thirty Two

Indien u een ruimte, verdieping of gehele woning wilt vernieuwen, spelen factoren zoals de indeling, het kiezen van kleuren, materialen, meubels en accessoires een belangrijke rol. Studio Thirty Two denkt graag met u mee en geeft interieuradvies om het maximale uit de beschikbare ruimte te halen die aansluit bij uw wensen en behoeften. 

 

Wij werken met een vaste werkwijze waarbij we altijd starten met een kennismaking. Hier luisteren wij goed naar uw verhaal en woonwensen. Is er een ‘klik’ en ziet u het zitten om met ons aan de slag te gaan, dan zetten we de vervolgstappen in gang. Dit omvat een compleet totaalconcept: van interieuradvies tot realisatie en styling. 

 

Benieuwd naar de voordelen van een totaalconcept? Lees meer of plan direct vrijblijvend een kennismakingsgesprek in via ons contactformulier.
 

Hermans001.png

Complete project- en bouwbegeleiding

Van ontwerp tot het aankopen van (maatwerk) interieur objecten en het aansturen van de diverse partijen binnen de verbouwing.

Persoonlijk advies

Van interieuradvies, tot een interieur en (maatwerk) meubelplan en interieurstyling.

Eén vast aanspreekpunt

Wij zijn uw persoonlijke en betrokken partner/ aanspreekpunt gedurende het hele proces. Wij houden regie over jouw project.

Duidelijk en transparant

Wij maken vooraf een begroting van het gehele project. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Waarom Studio Thirty Two?

"Olaf heeft ons erg verrast met zijn ideeën en ontwerp. Hij snapte wat wij wilden en samen hebben we echt ons droomhuis gerealiseerd!"

Chantal van erp

GEREALISEERDE PROJECTEN

studio32-okt22-74.jpg
instories_D72C89B1-247B-45E3-A3D8-1E250D008E6F (2).jpeg

Over Studio Thirty Two

Studio Thirty Two is een jonge en creatieve design studio, opgericht door Olaf en Robin Vermeulen.

 

Samen bundelen we onze krachten wat ervoor zorgt dat wij breed georiënteerd zijn en ontwerpen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij vertalen uw wensen naar een passend ontwerp en begeleiden u tot het perfecte eindresultaat.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of kantoor? Maak vrijblijvend een afspraak.


 

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page