top of page
Persoonlijk en uniek interieur design 

Uw binnenruimtes van A tot Z op maat vormgegeven

Rottmeijer013.png
Rottmeijer013_edited.jpg

Interieur design op maat

Een interieur dat voldoet aan al uw woonwensen. Wie wil dat nou niet? Bij Studio Thirty Two ontwerpen en realiseren we het interieur dat aansluit bij uw behoeften, smaak en stijl. 


Interieur design omvat meer dan alleen het uitzoeken van trendy meubels en mooie kleuren; het is een transformatie van uw leefruimte, om het tot een plek te maken waar u zich echt thuis voelt. Dit doen we door een functioneel, stijlvol en harmonieus geheel te creëren dat aansluit bij uw wensen qua stijl en design. 


Om dit grote geheel goed aan te pakken en een unieke woning te creëren, bieden wij een totaalconcept. Benieuwd? Lees verder en ontdek de mogelijkheden van interieur design bij Studio Thirty Two!

Studio32-jan23-112.jpg

Interieur design bij Studio Thirty Two

Interieur design bij Studio Thirty Two betekent een totaalconcept waarbij u geholpen wordt van A tot Z. Van het eerste kennismakingsgesprek, interieuradvies en een eerste ontwerp, tot de daadwerkelijke realisatie inclusief projectbegeleiding.

 

We denken met u mee over de indeling van ruimtes en maken een interieurplan waarbij zaken zoals kleur- en materiaalgebruik worden meegenomen. Daarnaast geven we u een compleet lichtadvies en (maatwerk) meubelplan. Is het ontwerp gereed? Dan kunnen we u ook begeleiden tijdens de totale projectrealisatie. 

 

Het totaalconcept biedt vele voordelen. Benieuwd? Lees meer of plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden voor jouw droomwoning te bespreken.
 

Voordelen totaalconcept: interieur design & realisatie

Van A tot Z advies, ontwerp, realisatie en begeleiding, dat omvat het totaalconcept van Studio Thirty Two. Samen met u creëren we of optimaliseren de binnenruimtes van uw woning en ontzorgen u gedurende dit hele proces.

 

Wij hebben de 4 grootste voordelen op een rij gezet:

  1. Complete project- en bouwbegeleiding: van ontwerp tot het aankopen van (maatwerk) interieur objecten en het aansturen van de diverse partijen binnen de verbouwing;

  2. Persoonlijk advies: van interieuradvies, tot een interieur en (maatwerk) meubelplan en interieurstyling;

  3. Eén vast aanspreekpunt: wij zijn uw persoonlijke en betrokken partner/ aanspreekpunt gedurende het hele proces. Wij houden regie over jouw project;

  4. Duidelijk en transparant: wij maken vooraf een begroting van het gehele project. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Waarom Studio Thirty Two?


"Olaf heeft ons erg verrast met zijn ideeën en ontwerp. Hij snapte wat wij wilden en samen hebben we echt ons droomhuis gerealiseerd!"

Chantal van erp

studio32-okt22-74.jpg
IMG_0998.PNG

Over Studio Thirty Two

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Studio Thirty Two is een jonge en creatieve design studio, opgericht door Olaf en Robin Vermeulen.

 

Samen bundelen we onze krachten wat ervoor zorgt dat wij breed georiënteerd zijn en ontwerpen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij vertalen uw wensen naar een passend ontwerp en begeleiden u tot het perfecte eindresultaat.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of kantoor? Maak vrijblijvend een afspraak.


 

bottom of page