top of page

Ontwerpen

Hier vind u een greep uit de recente ontwerpen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Klik hier en neem vrijblijvend contact met ons op.

PROJECT H   //   Biezenmortel

Voor deze bestaande woning in Biezenmortel hebben we een compleet interieurconcept mogen bedenken voor de gehele  begane grond. De woning is al een aantal keer verbouwd en uitgebouwd. Dit zie je niet alleen aan de buitenzijde, maar ook binnen voelt het als veel kleine hokjes. 

Door de huidige serre en keukenruimte samen te voegen ontstaat er een mooie ruime leefkeuken. In de huidige garage wordt een extra TV / werkkamer gecreëerd waar je heerlijk rustig kunt werken. Daarnaast is dit natuurlijk de ideale chill-kamer voor de kids. 

PROJECT J   //   Breda

In Breda hebben we dit ontwerp opgeleverd. Dit gezin en opgroeiende kinderen wilde graag een centrale keuken met grote eettafel en aparte zitruimte. Door de keuken te verplaatsen van achter in de woning naar voor kunnen we dit realiseren. Naast de ruime keuken is er een grote eetkamertafel geplaatst. Door de muur van de garage iets op te schuiven wordt de oude keuken ruimte wordt iets groter, hierdoor ontstaat een ideale TV kamer. 

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

#interieurontwerp   #maatwerkmeubels   #project realisatie

bottom of page