top of page

interieur ontwerp

"Een passend interieur, compleet afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wie wil dat nu niet? "

 

Het samenstellen van een passend interieur kan een flinke opgave zijn. Niet alleen omdat u wellicht niet weet wat het mooist combineert , maar ook omdat het nou eenmaal een tijd rovend proces is. 

Of u nu een compleet nieuwe woning gaat betrekken of graag uw bestaande interieur een update wilt geven. 

De professionals van STUDIO THIRTY TWO helpen u graag verder.

Door te luisteren naar uw wensen en behoeften, creëren we een interieur dat perfect past bij uw persoonlijke smaak. Wij weten als geen ander hoe we de balans moeten vinden tussen vorm en functie. We maken een passend geheel dat perfect op elkaar is afgestemd zonder dat het saai wordt. Belangrijke basis kenmerken van onze ontwerpen zijn Rust en Warmte. Maar ook voor een strak en modern interieur bent u bij ons aan het juiste adres.

Door goed te luisteren en ons echt te verplaatsen in uw manier van leven maken we voor u een kloppend geheel. Een interieur waarin u met vrienden en familie van de mooie dingen in het leven kunt genieten. 

Hoe WE DIT doen?

Ons pallet van diensten is enorm uitgebreid en is geheel naar eigen wens in te delen. Onderstaande diensten zijn een greep uit ons complete programma:

- 2D indelingsvoorstel

- 3D visualisatie van uw project.

- Vertalen van uw woonwensen naar een moodboard.

- Opstellen van een passend lichtplan.

- Kleur- en materiaaladvies.

- Meubeladvies op maat.

- Geven van stijladvies op locatie.

Wat zijn de Kosten?

Ons dienstenpakket is net zo divers als onze klanten, daarom is het moeilijk om een standaard prijs te maken voor de maatwerk oplossingen die we bieden. Omdat we geloven in een persoonlijke aanpak voor iedere klant, maken we graag een persoonlijke offerte voor u op maat.

 

Wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen? Voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.

Logo studio thirty two
bottom of page