top of page

Project begeleiding

"Met vrienden en familie genieten van een prachtig eindresultaat, dat is waar u het voor doet."​

Het maken van een prachtig ontwerp waarin uw wensen en behoeften terugkomen is deel één van uw project, de uitvoering is een tweede. Ook voor compleet project management kan STUDIO THIRTY TWO u van dienst zijn. Vooral onze klanten die meerdere ruimtes door ons laten ontwerpen, waardoor de uitvoering een complexe puzzel kan worden, kiezen voor project management. 

Door onze ruime ervaring met bouwen en verbouwen weten we wat ervoor nodig is om een project succesvol te voltooien. Wij nemen alle zorgen uit handen en worden uw aanspreekpunt in uw totale verbouwing. Wij verzorgen in samenspraak met u de selectie van de de diverse bouwpartners, dit kan een specialist uit ons netwerk zijn, maar natuurlijk ook iemand waar u ervaring mee heeft.  

Door te kiezen voor project management kiest u voor om compleet ontzorgd te worden. Wij onderhouden de noodzakelijke contacten met de diverse partijen en zorgen waar nodig, voor bouwvergaderingen en houden u op de hoogte van de voortgang van uw project. 

Project management door STUDIO THIRTY TWO kan u ontzorgen en brengt ook een financieel voordeel met zich mee. Door onze ruime ervaring en een groot netwerk van geselecteerde partners, kunnen we u de scherpste tarieven voor de verschillende diensten aanbieden. 

Wat doen we voor u?

Als u voor project management kiest, dan nemen we al de stress rondom uw project uit handen. Na de ontwerpfase verzorgen we onderstaande diensten voor u:

- Selecteren van uitvoerende partners

- Wij vragen offertes op voor de uit te voeren werkzaamheden, deze bespreken we, u maakt de uiteindelijke keuze. 

- Wij verzorgen de planning en communicatie van uw gehele project.  

- Wij bewaken de planning en zien toe op een positief eindresultaat.  

Wat Zijn de kosten?

Voor projectmanagement berekenen we een m2 tarief. Dit tarief is inclusief de te maken 2D en 3D indelingsvoorstellen. Projectmanagement is al beschikbaar vanaf €49,99 p/m2. Bent u geïnteresseerd in een all-in tarief inclusief alle maatwerk ontwerpen dan is dit uiteraard ook mogelijk, onze specialisten bespreken dit graag met u. 

Neem contact op voor het aanvragen van een offerte op maat.

bottom of page