top of page

Maatwerk projecten

"Door te kiezen voor maatwerk meubels geeft u uw interieur de persoonlijke sfeer waar u naar zoekt." ​

Door het toevoegen van maatwerk meubilair kunnen we uw woning de perfecte indeling geven. Omdat we geen rekening hoeven te houden met standaard maatvoering kunnen we een passender geheel creëren. Uw woning wordt niet alleen exact naar uw smaak ingericht, ook de routing en de leefruimtes worden geoptimaliseerd.

Door samen te werken met een groot netwerk van interieur bouwers en meubelmakers kunnen we alle denkbare meubels voor u ontwerpen. 

Het grote voordeel van maatwerk is dat u zelf kunt bepalen welke kleur en uitstraling het meubel moet hebben, maar ook de maat, vorm en functie zijn naar eigen inzicht te bepalen.

Wat ontwerpen we allemaal?

In principe zijn er heel weinig beperkingen, als we het kunnen tekenen, dan kan het gemaakt worden. Met onderstaande producten hebben we veel ervaring en kunnen we u goed adviseren:

 

- Wandmeubels

- Dressoirs

- TV meubels gecombineerd met gashaard

- Keukens

- Inloopkasten

- Bar-meubels

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het ontwerp van maatwerk meubilair lopen sterk uiteen. Dit heeft te maken met oa. het formaat van de meubels, maar ook met de complexiteit van de details. Naast het ontwerp kunnen we ook de complete werktekeningen voor de meubelmaker verzorgen. Wij beschikken over een groot netwerk van interieurbouwers maar u bent uiteraard ook vrij om het bij uw eigen partij onder te brengen.

Wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor het aanvragen van een maatwerk offerte. ​

Logo studio thirty two
bottom of page