top of page
Onze Diensten

"Laat ons uw woonwensen verwezenlijken"

Hermans011.png
Interieur Ontwerp

"Ons uitgangspunt is het vinden van de balans tussen vorm en functie"

Of het nu gaat om het inrichten van uw woonkamer of uw complete woning, onze experts helpen u graag. Wij streven ernaar om van een huis uw thuis te maken. Dit doen we door goed te luisteren naar uw wensen en behoeften en deze om te zetten in een ontwerp dat balans, rust, warmte en luxe uitstraalt. Wij maken voor u een ontwerp waardoor u het ultieme woongenot kunt ervaren. Een thuis waar u met uw vrienden en familie kunt genieten van de belangrijke dingen in het leven.

We geven u graag advies tijdens een brainstorm sessie waar wij uw wensen vertalen naar een ontwerp, daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een compleet uitgewerkt designplan in 2D of 3D te ontvangen. 

Maatwerk Interieurs

"Een interieur zonder beperkingen en perfect afgestemd op uw wensen"

Veel van onze klanten willen echt iets unieks in hun woning, niet alleen omdat ze hun leefomgeving graag een persoonlijke invulling willen geven, maar bovenal omdat het beter past in de beschikbare ruimte. U kunt hierbij denken aan wandmeubels, room dividers, dressoirs maar ook aan (eet)tafels, keukens, (thuis)werkplekken of inloopkasten. 

Wij hebben de expertise in huis om uw woning compleet naar uw wens (Made to maesure) in te richten. Naast het ontwerp kunt u bij ons ook terecht voor de realisatie van uw complete maatwerk interieur.

shutterstock_1121210066.jpg
sven-mieke-fteR0e2BzKo-unsplash.jpg
Project realisatie

"Ons doel is u laten genieten van het prachtige eindresultaat"

Nadat het ontwerp is gemaakt , gaat uw verbouwing van start. Er kan dan een hoop op u af komen. Het is fijn om alle te nemen stappen duidelijk te hebben én daarnaast een project partner te hebben die uw woon en design wensen begrijpt en respecteert. Daarom kunt u bij ons ook kiezen voor project begeleiding. Wij begeleiden en adviseren u in het gehele (ver)bouwtraject. Door onze jarenlange ervaring weten we de juiste partijen bij elkaar te verzamelen die voor u de verbouwing kunnen realiseren.

Wij kunnen niet alleen uw nieuwbouw project begeleiden, ook voor de verbouwing van uw huidige of toekomstige bestaande woning kunt u van onze diensten gebruik maken. 

Logo studio thirty two
bottom of page