Search

De voordelen van maatmerk meubels.

Updated: Mar 28, 2020

Wij werken er heel graag mee. Daarnaast merken we dat de vraag naar maatwerk meubels vanuit de consument steeds groter wordt. Daarom zetten we de grootste voordelen voor u op een rij.


Het past altijd perfect in de ruimte.


Het grootste voordeel van maatwerk is natuurlijk dat het altijd perfect in uw ruimte past. Enerzijds is dit fijn wanneer u geen loze (berg)ruimte wilt in een deel van uw woning. Anderzijds oogt een passend meubel veel mooier en rijker dan een meubel dat niet op maat is gemaakt. Vergelijk het met een keuken, die is ook altijd passend in de keukenruimte. Dat ziet er qua vormgeving mooi uit en daarnaast heeft u geen loze "ongebruikte" ruimte.


Met maatwerk meubels creëert u eenheid en rust in uw woning.


Met maatwerk meubels creëren we rust en eenheid in uw woning. Door te kiezen voor dezelfde materialen geven we diverse onderdelen een zelfde uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan alle hoge elementen in uw keuken en woonkamer. Wanneer we deze allemaal uitvoeren in hetzelfde hout(fineer), creëren we eenheid. Dit geeft een rustige basis waardoor de kleinere meubelstukken en accessoires juist meer uitgesproken mogen zijn. Voordeel hiervan is ook, dat wanneer de basis goed is, u makkelijker kunt wisselen in de uitstraling van uw woning.


Ontwerp van een maatwerk interieur.

U kiest zelf welke materialen en kleuren u gebruikt.


Het woord zegt het al, alles wordt op maat en naar uw wens gemaakt. U bepaald welkte materialen er gebruikt worden, in welke kleur het gemaakt wordt en welke functie het meubelstuk heeft. Heeft u een bepaald meubel gezien, maar is qua materiaal of kleur niet helemaal naar uw zin. Wij kunnen het helemaal naar uw wens aanpassen. Daarnaast kunt u met maatwerk meubilair verschillende stijlen en functies combineren.


Altijd de juiste verhouding in prijs én kwaliteit


De prijs kwaliteitsverhouding is goed. Omdat we het naar uw wens kunnen samenstellen, is in maatwerk "the sky the limit"

We kunnen bijvoorbeeld een basisontwerp voor u maken, waarin we bestaande meubel elementen voorzien van nieuwe fronten (denk bijvoorbeeld aan de diverse basis elementen van IKEA) Uiteraard is een complete maatwerk oplossing waarin alles door een meubelmaker gemaakt wordt ook mogelijk. Natuurlijk heeft u geen ontwerp kosten wanneer u een standaard meubelstuk koopt. Maar vaak is het zo dat u minder meubels nodig heeft wanneer u voor maatwerk kiest. Daarnaast kunnen we aantrekkelijke totaal pakketten samenstellen wanneer u voor interieur ontwerp én maatwerk meubel ontwerp kiest.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden van maatwerk in uw woning? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens deze kennismaking bespreken we uw wensen en vertellen we wat de mogelijkheden zijn.

We zijn bereikbaar via info@studiothirtytwo.nl of 076 785 9371

226 views0 comments

Recent Posts

See All